Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hwt.hu – 20 MB-nyi hely e-mailek tárolására

Kütyük

Hwt.hu – 20 MB-nyi hely e-mailek tárolására

Négyszer nagyobb tárterület az elektronikus leveleknek.

5 MB-nyi e-mail tárolását és további 20 MB-nyi webtárhelyet (Webdisk) kínál a szolgáltatás, írtuk még tavaly szeptemberben. Ebben a hónapban a szolgáltató tovább növelte az egyéni postafiókok kapacitását: immár 20 MB-nyi hely áll a beérkező e-mailek fogadására. A fogadott levél maximális mérete 3 MB lehet, a melléklet mérete pedig maximum 10 MB lehet.

Az e-mailszolgáltatás olyan kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint például az üzenetek dátum szerinti rendezése, de lehetőség van a mappa frissítésének beállítására, továbbíthatók a beérkezett levelek egy tetszőleges e-mail címre, valamint megadható a továbbításkor és válaszkor a tárgyban megjelenő szöveg is. Szűrők beállításával blokkolhatók a spamek, illetve a nem kívánatos felhasználóktól érkező küldemények.

A már meglévő e-mail címhez hozzá lehet rendelni további 3 címet, ezek az ún. aliasok, amelyek mind a felhasználó létező e-mail címére mutatnak. Az elkészült aliasok szabadon szerkeszthetőek és akár törölhetőek is. Tetszőleges aláírásokat lehet létrehozni és alkalmazni, illetve használható az automatikus válasz opció is. Természetesen tartalmaz címjegyzéket is a szolgáltatás, mely listát el lehet menteni (importálható) VFC formátumban.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés