Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes hívások az új telefonnal!

Kütyük

Ingyenes hívások az új telefonnal!

Az alábbiakban bemutatandó telefon segítségével – a Skype-nak köszönhetően – rendkívül kedvezményes áron, akár ingyenesen is beszélgethetünk.


A Belkin által bemutatott Belkin Wi-Fi Phone for Skype készülék segítségével minden korábbinál alacsonyabbra szoríthatjuk telefonálási költségeinket, ugyanis a telefon a világháló és a Skype révén bonyolítja le a személyi számítógépek, vezetékes telefonok, vagy éppen mobilok irányába kezdeményezett helyi, vagy nemzetközi hívásokat.

A Belkin újdonságának használatba vételéhez mindössze egy Wi-Fi hotspotra, valamint egy Skype azonosítóra van szükségünk – a készülék a világ bármely pontján használható, így azok számára is ideális választás lehet, akik sokat szoktak utazni. A színes kijelzős telefon használata a fejlesztők szerint rendkívül könnyű és egyszerű, a készülék hasonló felülettel rendelkezik, mint a PC-kre telepített Skype alkalmazás.

A 802.11b és 802.11g szabványú vezeték nélküli hálózatokban egyaránt használható, WPA és WPA2 titkosítású Belkin Wi-Fi Phone for Skype ára 189 dollár (42 ezer forint), és hamarosan Európában, az Egyesült Államokban, Ázsiában és Ausztráliában is megvásárolható lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés