Connect with us

Hirdetés

technokrata

TV-vevős szupermobil – érintőkijelzővel

Kütyük

TV-vevős szupermobil – érintőkijelzővel

A korábban leginkább csak számítógépes termékeiről (alaplap, videókártya) ismert Gigabyte bemutatta legújabb fejlesztését, ami nem más, mint egy rendkívül széles szolgáltatási körű PDA-mobiltelefon.


A Microsoft Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition operációs rendszerű készülékben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul lakozik. A GPRS támogatás adott, azonban az EDGE-ről és a 3G-ről ezúttal sajnos le kell mondanunk – kárpótlásul viszont Wi-Fi kontrollert kapunk!

A 106,6×53,2×19,8 milliméteres Gigabyte telefon 130 grammot nyom a mérlegen. A 128 MB ROM-ból és 64 MB RAM-ból álló belső memória miniSD (Secure Digital) memóriakártyákkal bővíthető, természetesen működés közben is. A 2,4 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a hátul elhelyezett kamera segítségével pedig maximum 2,1 megapixeles felbontásban fotózhatunk. A fényképezőgéppel – a makró funkció révén – akár nagyon közeli felvételek is készíthetők.

A Gigabyte gSmart i128 érdekessége az NTSC/PAL szabványú analóg TV-vevő, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül az infravörös port, a fejlett üzenetküldő szolgáltatások, a Java kompatibilitás, valamint az Office alkalmazások mellett sem.

A nagykapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 210 perces beszélgetési, illetve 125 órás készenléti időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés