Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási tudású új kommunikátor – 2 kamerával

Kütyük

Óriási tudású új kommunikátor – 2 kamerával

Az NTT DoCoMo egy nagy tudású HTC kommunikátorral bővítette termékkínálatát.


A kereskedelmi forgalomban valamikor július végén debütáló, ˝hTc Z˝ névre keresztelt készüléken a Microsoft legfrissebb mobil operációs rendszere, a Windows Mobile 5.0 teljesít szolgálatot, melyben helyet kaptak többek közt olyan jól ismert alkalmazások mint például a Pocket Outlook, az Internet Explorer Mobile, az Office Mobile, a Windows Media Player 10 Mobile, vagy a PDF Viewer.

Az alaphelyzetben 112,5 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 22 milliméter vastag okostelefon 176 grammot nyom a mérlegen. Alaphelyzetben csak a nagyméretű érintőkijelző és néhány funkciógomb látszik, de szétcsúsztatást követően előbukkan a teljes értékű QWERTY billentyűzet. A 2,8 colos képátlóval rendelkező TFT display egyébként 240×320 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú.

A fő digitális fényképezőgép többek közt egy 2 megapixeles CMOS szenzort és makró funkciót tudhat magáénak, az előlapi kiegészítő kamera (videóhívás) pedig 110 ezer pixeles felbontású. A 128+64 MB kapacitású integrált memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.

A GSM normás hTc Z a wireless technológiák közül az IrDA-t, a Bluetooth 2.0-t, a Wi-Fi-t (802.11b/g), a GPRS-t és a 3G-t támogatja.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés