Connect with us

Hirdetés

technokrata

Káprázatos kijelzős Sharp kommunikátor

Kütyük

Káprázatos kijelzős Sharp kommunikátor

A Sharp egy igen csak érdekes kommunikátor újdonsággal jelent meg a piacon.


A tavaly decemberben bejelentett W-ZERO3 utódja, a W-ZERO3 [es] jelentősen kisebb méretű és tömegű lett: az első pillantásra egyszerű mobiltelefonnak tűnő smartphone 135 milliméter hosszú, 56 milliméter széles és 26 milliméter vastag, miközben tömege 175 gramm.

A 2,8 colos képátlóval rendelkező Mobile ASV LCD a szokásostól eltérően nem 240×320 pixeles, hanem 640×480 pixeles felbontással rendelkezik, ami páratlanul részletgazdag vizuális megjelenítést tesz lehetővé. Ezzel szemben a hátfalba integrált digitális fényképezőgép egy teljesen átlagos darab, lévén, hogy CMOS technológiájú képszenzora mindössze 1,31 megapixeles felbontású.

A Windows Mobile 5.0 szoftveres újdonságban egy 416 MHz-es frekvenciájú Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor dohog, mely 128 MB flashmemória és 64 MB SDRAM társaságát élvezi. A bővíthetőségről miniSD (Secure Digital) kompatibilis bővítőhely gondoskodik.

A Sharp W-ZERO3 [es] érdekessége, hogy jobboldalából egy teljes értékű QWERTY billentyűzet csúsztatható ki, ami jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja az adatbevitelt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés