Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: BenQ-Siemens SF71 – a titkos újdonság

Kütyük

Exkluzív: BenQ-Siemens SF71 – a titkos újdonság

Sikerült néhány információt szerezni a BenQ Mobile egyik egyelőre hivatalosan még be nem jelentett mobiltelefonjáról.


A jelenleg Caesar fejlesztési kódnevet viselő újdonság BenQ-Siemens SF71 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban – előreláthatólag valamikor idén októberben.

A felénk nem igen kapható Siemens SFG75 (mellékelt fotó) közvetlen utódjának tekinthető készülék a Brew szoftver platformra (SXG75, EF81) építkezik és divatos szétnyitható kialakítást kapott. A részben fémházas telefon alaphelyzetben 94 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 19 milliméter vastag.

A külső kamera elsősorban 2 megapixeles felbontásáról, LED-vakujáról és 10x-es digitális zoomjáról ismerszik meg, a videóhívásokhoz használatos belső fényképezőgép pedig VGA (0,3 megapixel) felbontású. A belső memória 64 MB-os kapacitással bír és miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal könnyedén, akár működés közben is bővíthető.

A 2 colos képátlójú belső TFT kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, az 1 colos kiegészítő OLED panel pedig 96×64 képpontot és 65 ezer színt tudhat a magáénak.

A 3G kompatibilis BenQ-Siemens SF71 Bluetooth 1.1 támogatással, valamint USB interfésszel rendelkezik – a várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés