Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-X481: újabb olcsó kagylómobil

Kütyük

Samsung SGH-X481: újabb olcsó kagylómobil

A Samsung bejelentette legújabb alsókategóriás, kagylóformájú mobiltelefonját, az SGH-X481-es készüléket.


Az UFB technológiájú folyadékkristályos kijelző a már jól megszokott 128×160 pixeles felbontással rendelkezik, melyhez 16 bites színmélység, vagyis egész pontosan 65.536 színárnyalat párosul.

A fontosabb specifikációk közül említést érdemel többek közt a Java kompatibilitás, a többszólamú hangzásvilág, a GPRS adatátviteli technológia támogatása, valamint a háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működés. A telefonkönyvben maximum 500 bejegyzést tárolhatunk el, a bejövő hívásokat pedig negyvenszólamú polifonikus csengőhangok jelezhetik. A készülékben 200 SMS-nek van helye – a belső memória 1 MB-os és természetesen nem bővíthető.

A telefonba sajnos sem infravörös port, sem Bluetooth kontroller, sem pedig digitális fényképezőgép nem került. A Samsung SGH-X481 amúgy egy felettébb légies jelenség: az összecsukott állapotban 85 milliméter hosszú, 43,5 milliméter széles és 22 milliméter vastag készülék mindössze 75 grammot nyom a mérlegen.

A 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 6 órás beszélgetési, illetve 220 órás készenléti időt tesz lehetővé.

A Samsung újdonságának ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés