Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vízálló mobiltelefon a Casio-tól

Kütyük

Vízálló mobiltelefon a Casio-tól

A Casio bemutatta első G´zOne vízálló mobiltelefonjának a felfrissített, új változatát.


A Japánban a KDDI mobil operátor által forgalmazott készülék legfontosabb specifikációi közé sorolható a villámgyors CDMA 1X WIN adatátviteli technológia, illetve, hogy a telefon elviseli, ha 30 percen keresztül 1 méter mély vízben tartják.

Míg az elődmodellben egy 2,2 colos, addig a most debütált új kiadásban már egy 2,4 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző kapott helyet, mely 65 ezer színárnyalatú, a kiegészítő külső display viszont továbbra sem színes, hanem csak monokróm.

A szétnyitható kialakítású, hurokantennás Casio mobil alaphelyzetben 117 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 29 milliméter vastag, tömege pedig sajnos meghaladja a 150 grammot.

A digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotókat lőhetünk, melyeket aztán az 50 MB-os belső memóriában, illetve microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatunk el. A vízálló kivitel miatt a bővítőslot nem kívül, hanem az akkumulátor alatt kapott helyet, így a memóriakártya csere a telefon újraindítását igényli.

A nagykapacitású lítium-ion akksi a gyári adatok szerint maximum 190 perces beszélgetési időt, illetve 240 órás készenléti időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés