Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia legkisebb E sorozatú mobiltelefonja

Kütyük

A Nokia legkisebb E sorozatú mobiltelefonja

A Nokia bemutatta a Nokia Eseries üzletitelefon termékcsalád legújabb tagját, a Nokia E50-et.

Az elsőrangú hang-, e-mail-, és adatszolgáltatást kínáló Nokia E50 révén a vállalatok költséghatékony módon biztosíthatnak mobilitást alkalmazottaik széles köre számára, akik szükség esetén bármikor elérhetik a vállalati telefónia-, és üzleti alkalmazásokat. Ugyanilyen fontos, hogy a világszerte használható Nokia E50 készüléket a vállalati informatika az Intellisync készülékkezelési megoldás révén egyszerűen és biztonságosan gondozhatja.


A klasszikus Nokia formatervezésű, elegáns, kicsi, és stílusos Nokia E50 olyan emberek számára készült, akik munkájuk során és szabadidejükben ugyanazt a telefont szeretnék használni. A készüléken például egyfelől gyárilag telepített üzleti alkalmazások, különleges hang-, és hívásfunkciók találhatók, emellett két telefonszám is működik egy telefonon belül; másrészt viszont az életstílus-szolgáltatások között MP3 lejátszó, és választhatóan egy 1,3 megapixeles kamera is szerepel. A szolgáltatások diszkréten csillogó, finoman színezett, fémes burokban rejtőznek.

Az S60 3rd Edition okostelefon platformra épített, a fokozott biztonság és jobb kezelhetőség érdekében Symbian operációs rendszert használó Nokia E50 támogatja az elterjedt vállalati e-mail megoldásokat, többek között a Nokia Intellisync Wireless Email, a Blackberry Connect, a Visto Mobile, az Altexia, és a Microsoft ActiveSync programokat. A Nokia legvékonyabb, négysávos (EGSM 850/900/1800/1900) Eseries telefonja, a Nokia E50 világszerte támogatja a GSM hálózatokat, és tiszta telefonbeszélgetéseket, gazdag hang-, és hívásfunkciókat kínál. Az akár hat órányi beszélgetési időt biztosító Nokia E50 kis méretéhez képest kiemelkedően nagy akkumulátor-teljesítményt nyújt.

A Nokia üzleti készülékeinek sorát bővítette ki a Nokia E50-nel, és a fejlett hívásfunkciók révén tovább növelte a munkaerő mobilitását. A készülék az utólag telepíthető üzleti hangfunkciónak köszönhetően egyszerűen integrálható a már meglévő üzleti hangkommunikációs infrastruktúrába (házi alközpontba). A legalacsonyabb költséget eredményező hívásirányítással például a vállatok csökkenthetik a távolsági és nemzetközi hívások okozta kiadásokat, mert a megoldás a mobiltelefon-hívásokat a vállalati alközponton keresztül bonyolítja le. Így megszűnnek az üzleti mobilitással társított a költségakadályok. Az Avaya Communication Managerrel rendelkező vállalatok a Nokia E50-t az Avaya one-X Mobile Edition kliens segítségével máris rákapcsolhatják a vállalati telefonhálózatra. Az Avaya klienssel a Nokia E50 hagyományos irodai telefonként működve olyan szolgáltatásokat is biztosít, mint a rövid telefonszám használata, a hívásátkapcsolás, az egy gombnyomásra bekapcsoló hangposta, vagy a mellékek hívása.

A Nokia E50 számos, gyárilag telepített üzleti alkalmazást tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a mobil szakemberek hatékonyságának növeléséhez. A Nokia Office Tools termékskálába tartozó Nokia Team Suite a beépített kihangosítón keresztül segít a konferencia-hívások, és az egyes csoporttagokkal lebonyolítandó push to talk beszélgetések egyszerű és gyors lebonyolításában. A Nokia E50 emellett a legfontosabb adatok, például névjegyek, e-mailek, vagy üzenetek közti gyors keresést megoldó funkciót is tartalmaz. A Quickforce programmal az e-mailben érkezett fontos üzleti mellékletek, például dokumentumok, prezentációk, vagy táblázatok is gyorsan megnyithatók.

A Nokia Intellisync készülékkezeléssel az OMA DM-képes készülékeken, ilyenek az Eseries telefonok, további kliensszoftver-telepítés nélkül megoldható a távirányított, vállalati szintű készülékkezelés. Az informatika egyszerűen használható, adminisztratív webes felületen végezheti el az OMA DM-nek megfelelő készülékek távirányított kezelését a vállalatnál vagy a szolgáltatónál található készülékkezelő szerver elérésével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés