Connect with us

technokrata

Nyomtassunk BenQ-Siemens telefonokról!

Kütyük

Nyomtassunk BenQ-Siemens telefonokról!

A BenQ-Siemens mobiltelefonok új nyomtatási szolgáltatásokkal gazdagodnak.


A BenQ-Siemens EF81 típusjelzésű készülékekre mostantól gyárilag feltelepítik a Content Beamer nevezetű alkalmazást, melynek segítségével a felhasználók Bluetooth kapcsolaton keresztül néhány pillanat alatt kinyomtathatják a telefonjukon tárolt különböző digitális tartalmakat. A Content Beamers szoftvert a ThinPrint fejlesztette ki.

Az említett készülék tulajdonosai egy hónapon keresztül ingyen nyomtathatnak bármit a telefonjukról, majd pedig a kipróbálási időszak letelte után 8 eurós havidíj ellenében használhatják a ThinPrint nyomtatási szolgáltatásait. Az egyéves előfizetés kedvezményes ára 88 euró.

˝MDOS (Mobile Document Output System) rendszerünket eddig leginkább csak a BlackBerry-sek használták elektronikus leveleik és egyéb dokumentumaik kinyomtatására, szoftverünknek a BenQ-Siemens telefonokra történő feltelepítésével viszont most egy teljesen új piaci szegmens felé tudunk nyitni˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Carsten Mickeleit, a ThinPrint ügyvezető igazgatója.

Mickeleit elmondta, hogy a mobil nyomtató alkalmazás használata tulajdonképpen gyerekjáték: el kell indítani a szoftvert, ki kell választani a kívánt dokumentumot, majd pedig meg kell nyomni a nyomtatás gombot.

A Siemens SXG75 telefonokra gyárilag ugyan nem kerül fel a Content Beamer, de utólag bárki feltelepítheti azt a telefonjára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin