Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyomtassunk BenQ-Siemens telefonokról!

Kütyük

Nyomtassunk BenQ-Siemens telefonokról!

A BenQ-Siemens mobiltelefonok új nyomtatási szolgáltatásokkal gazdagodnak.


A BenQ-Siemens EF81 típusjelzésű készülékekre mostantól gyárilag feltelepítik a Content Beamer nevezetű alkalmazást, melynek segítségével a felhasználók Bluetooth kapcsolaton keresztül néhány pillanat alatt kinyomtathatják a telefonjukon tárolt különböző digitális tartalmakat. A Content Beamers szoftvert a ThinPrint fejlesztette ki.

Az említett készülék tulajdonosai egy hónapon keresztül ingyen nyomtathatnak bármit a telefonjukról, majd pedig a kipróbálási időszak letelte után 8 eurós havidíj ellenében használhatják a ThinPrint nyomtatási szolgáltatásait. Az egyéves előfizetés kedvezményes ára 88 euró.

˝MDOS (Mobile Document Output System) rendszerünket eddig leginkább csak a BlackBerry-sek használták elektronikus leveleik és egyéb dokumentumaik kinyomtatására, szoftverünknek a BenQ-Siemens telefonokra történő feltelepítésével viszont most egy teljesen új piaci szegmens felé tudunk nyitni˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Carsten Mickeleit, a ThinPrint ügyvezető igazgatója.

Mickeleit elmondta, hogy a mobil nyomtató alkalmazás használata tulajdonképpen gyerekjáték: el kell indítani a szoftvert, ki kell választani a kívánt dokumentumot, majd pedig meg kell nyomni a nyomtatás gombot.

A Siemens SXG75 telefonokra gyárilag ugyan nem kerül fel a Content Beamer, de utólag bárki feltelepítheti azt a telefonjára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés