Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotón a Samsung i770: Pocket PC mobiltelefon a javából

Kütyük

Kémfotón a Samsung i770: Pocket PC mobiltelefon a javából

Az amerikai FCC testület áldásos tevékenységének köszönhetően ismét kiszivárgott néhány információ és fotó egy hivatalosan még be sem jelentett új mobiltelefonról.


A mellékelt fotón a Samsung SGH-i770 típusjelzésű Pocket PC-mobiltelefon combó látható, mely várhatóan néhány héten belül hivatalosan is be fog mutatkozni.

A dél-koreai gyártó ezen újdonságáról egyelőre vajmi kevés konkrétumot lehet tudni, az viszont már szinte biztosra vehető, hogy a háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék a jó öreg GPRS mellett az újabb EDGE és 3G hálózatokban is használható lesz. A billentyűzet egyedi kialakítású, és leginkább a Samsung T719-eséhez, vagy a Sony Ericsson M600-aséhoz hasonlítható.

A Samsung i770-es jól megtermett zsanért kapott. A nagy méret vélhetően azzal okolható, hogy a kijelzőt tartalmazó felső rész nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható, illetve elképzelhető, hogy ebben a zsanérban teljesít szolgálatot az oldalra néző optikás digitális fényképezőgép modul. Az energiaellátásról egyébként egy 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés