Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőgombos, szétcsúsztatható zenetelefon

Kütyük

Érintőgombos, szétcsúsztatható zenetelefon

A Pantech legújabb mobiltelefonja elsősorban fejlett zenelejátszó funkcióiról, illetve egyedi kezelőszerveiről ismerszik meg.


A Dél-Koreában debütált Pantech PG-3600V-n alaphelyzetben csak két funkciógomb, illetve egy kör alakú zenei kezelőfelület látszik – a hagyományos gombok csak a szétcsúsztatást követően bukkannak fel. A fedlapon elhelyezett gombok érdekessége, hogy használatukhoz nem kell lenyomni, hanem elég csak megérinteni őket. Ilyen megoldást korábban az LG KG800-on, illetve a Samsung E900-on láthattunk.

Mivel a Pantech készüléke sokkal inkább zenére (MP3, AAC, AAC+, WMA), semmint fotózásra van kigyúrva, nem meglepő, hogy a telefonnal maximum csak 1,3 megapixeles felbontású fényképeket (CMOS szenzor) lehet készíteni. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 1,9 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely 262 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni.

A rejtett antennás, sztereó Bluetooth headset támogatású Pantech PG-3600V 102,3 milliméter hosszú, 46,6 milliméter széles és 17,9 milliméter vastag, tömege pedig akkumulátorral együtt mintegy 94,1 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés