Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csak 15 darab készül az exkluzív BenQ-Siemen telefonból!

Kütyük

Csak 15 darab készül az exkluzív BenQ-Siemen telefonból!

A BenQ Mobile legújabb mobiltelefonja kifejezetten azon focirajongóknak készült, akik a német futball válogatottnak drukkolnak.


A BenQ-Siemens S68 Deutschland Edition tulajdonképpen nem más, mint egy hagyományos S68-as készülék, csak éppen egy a német zászló színeivel díszített elő- és hátlappal megspékelve. A spéci S68-as olyannyira limitált sorozatú, hogy mindössze tizenöt darab készül belőle, és azokat egy nyereményjáték keretein belül lehet csak begyűjteni.

A Polaris fejlesztési kódnevű S68 kapcsán a fejlesztők nem annyira a túlburjánzó szolgáltatásokra és funkciókra, hanem sokkal inkább az első osztályú minőségre és a könnyű használatra helyezték a fő hangsúlyt.

13 milliméteres vastagságával ez a modell is az ultra-vékony kialakítású mobiltelefonok közé sorolható. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) BenQ-Siemens S68-ból hiányzik a 3G és a videóhívás funkció, e helyett az egyszerű hangkommunikáció került fókuszba. A BenQ Mobile szerint az S68 nem kíván egyszerre digitális fényképezőgép, zenelejátszó és játékkonzol lenni, ugyanis a felhasználók többsége a gyakorlatban igen csak ritkán használja ki az ezekben a szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket.

Az 1,8 colos képátlójú, transzreflexív TFT kijelző 262 ezer színárnyalattal bír, ami teljesen korrekt, ellenben a 132×176 pixeles felbontás ma már alaposan túlhaladott. Említést érdemel továbbá a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, a dupla hangszórós rendszer, a diktafon funkció, a Bluetooth adatátvitel, valamint a PC-s szinkronizálhatóság.

Az általunk nemrégiben már letesztelt, 107x44x13 milliméter méretű BenQ-Siemens S68 egész pontosan 78 grammot nyom a mérlegen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés