Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív fotók egy igazi mobiltelefon ritkaságról

Kütyük

Exkluzív fotók egy igazi mobiltelefon ritkaságról

A T-Mobile Multimédia napon többek közt a Maxon cég egyik új mobiltelefonjáról is készítettünk néhány fotót.

Az alábbi fotókon a Maxon MX-7932 típusjelzésű modell látható, mely vélhetően elsősorban divatos kagylóformájával, valamint átlagon aluli méreteivel hódítja majd meg a vásárlók szívét. A 85 gramm tömegű mobiltelefon csukott helyzetben 80 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 24 milliméter vastag.

A sajnos külső antennás készülék cSTN technológiájú belső kijelzője 128×128 pixelt, illetve 65.536 színárnyalatot tudhat magáénak, a kiegészítő külső LCD viszont csak monokróm. Ahogy az a külső display alatti logón olvasható, a telefon a GPRS vezeték nélküli adatátviteli technológiát támogatja, annak is a Class 8-as verzióját.

A 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor egyetlen feltöltéssel maximum 200 órás készenléti időt, illetve 180 perces beszélgetési időt biztosít a számunkra. Ezenkívül szólnunk kell még a kétsávos (900/1800 MHz) GSM modulról, a vibramotorról, a tizenhat szólamú polifonikus hangzásról, a 250 férőhelyes telefonkönyvről, az SMS/EMS támogatásról, valamint a WAP 1.2.1 böngészőről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés