Connect with us

Hirdetés

technokrata

Modelloffenzívát indít a BenQ Mobile: rengeteg új telefon érkezik

Kütyük

Modelloffenzívát indít a BenQ Mobile: rengeteg új telefon érkezik

A BenQ Mobile az elkövetkezendő hónapokban egész pályás letámadást kíván indítani a mobiltelefon piacon.


Mint ismeretes, a vállalat azzal kezdte az idei esztendőt, hogy rövid időn belül nem kevesebb mint tizenkét vadonatúj készüléket jelentett be, még pedig BenQ-Siemens márkanév alatt. A BenQ Mobile munkatársai a napokban azt nyilatkozták, hogy a modelloffenzíva az év hátralévő részében is folytatódni fog, tehát az elkövetkezendő hónapokban számos újgenerációs BenQ-Siemens telefon bejelentésére számíthatunk majd.

A gyártó arról számolt be, hogy nem csak vásárlói, hanem mobil operátori részről is rengeteg pozitív visszajelzést kap mostanság a legújabb modelljeivel kapcsolatban. A BenQ Mobile fontosnak tartja, hogy az elsők között tudott előrukkolni 3,5G, vagyis HSDPA kompatibilis készülékkel (BenQ-Siemens EF91), ezenkívül pedig ígéretet tett arra, hogy a jövőben jelentős mértékben fel fogja gyorsítani az egyes modellek piaci bevezetését, vagyis a hivatalos bejelentések és a tényleges piaci debütálások közötti idő mindenképpen csökkenni fog.

A BenQ Mobile a high-end kategóriás, rendkívül nagy tudásbázisú mobiltelefonok mellett az elérhetőbb árú készülékek piacára is oda kíván figyelni, hiszen óriási potenciál rejtőzik az olyan árérzékeny régiókban, mint amilyen például Oroszország, vagy Kína.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés