Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan óvjuk mobiltelefonunkban tárolt adatainkat?

Kütyük

Hogyan óvjuk mobiltelefonunkban tárolt adatainkat?

Szükség lenne a telefonban tárolt címekre és telefonszámokra a számítógépben is? Félünk, hogy elveszítjük adatainkat, ha elveszik a mobiltelefon? A megoldás egy szinkronizációs szoftver. Szemügyre vettük nyolc mobiltelefont, a hozzájuk tartozó szoftverekkel együtt.

A Siemens jól megszenvedett a mobil üzletággal, most pedig eladta azt a BenQ-nak. Fogalmunk sincs, hogy ez mivel jár majd a mobil termékvonallal kapcsolatban. Néhány modell, mint az S65 és az S75 is jól fogytak, tulajdonosaik pedig bizonyára szeretnék tovább használni őket. Mi az S65-öt választottuk, ami 11 MB belső memóriával rendelkezik. Van egy RS-MMC slotja is.
A Siemens minden egyes telefonjához külön szoftververziót kínál. Először az S65 3.04.40 verzióját vettük szemügyre. Amikor megtudtuk, hogy a szoftverek lefelé kompatibilisek, feltettük a Mobile Phone Manager csomagot (v4.05.51), amit a Siemens oldaláról töltöttünk le. A csomag jobbnak bizonyult a Bluetooth kapcsán.

A szinkronizációhoz a Wildcomm drivereket használtuk. Mint a Windows Bluetooth esetében…

… majd következik a jelszó.

A Wildcomm driverek széleskörű konfigurációt tesznek lehetővé. A kívánt szolgáltatásokat engedélyezni kell.
Mint a többi csomag, a Siemens is integrálja magát a Windows Intézőbe. Ezzel manuálisan szerkeszthetjük adatainkat. Mint látható, a Siemens külön jeleníti meg a telefon memóriáját és a memóriakártyát.

Íme, a Siemens S65 integrálta magát a Windows Intézőbe.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés