Connect with us

Hirdetés

technokrata

Limitált sorozatú, egyedi Siemens SL75 mobil

Kütyük

Limitált sorozatú, egyedi Siemens SL75 mobil

A BenQ Mobile most debütált legfrissebb mobiltelefonjának nevét olvasva elsőre egy dísznövény, a fukszia juthat eszünkbe.


A Siemens SL75 Limited Edition Escada Fuchsia nem más, mint az alapmodellként szolgáló SL75 egyedi színvilágú, limitált példányszámban készülő exkluzív változata. A készülék O2 előfizetéssel 229 eurós, vagyis mintegy 60 ezer forintos áron vihető haza.

A legújabb Siemens SL75 modell korántsem szokványos, egyedi formatervezése fényűző és stílusos eleganciát sugall. Folyami kavicsra emlékeztető, lekerekített formája tökéletesen illeszkedik a kézbe, fémes, csillogó hatást keltő külseje pedig letisztult megjelenést és élénkséget kölcsönöz a telefonnak.

Akár vásárolunk, akár az edzőteremben vagyunk, az SL75-tel élvezet a telefonálás. Ha mobiltelefonunk csörög, anélkül is fogadhatjuk a hívást és cseveghetünk a hívó féllel, hogy működésbe hoznánk a készüléket szétcsúsztató szerkezetet. A médialejátszó és a digitális kamera ugyancsak egyszerűen működtethetők a billentyűzet használata nélkül, a telefon csukott állapotában.

Az SL75-tel a világ bármely táján telefonálhatunk, fényképeket és videofelvételeket készíthetünk, zenét hallgathatunk vagy akár multimédiás üzeneteket küldhetünk. A telefon 1,3 megapixeles, LED-es vakuval és ötszörös digitális zoom-mal ellátott kamerával, video- és MP3-lejátszóval, MMS- és e-mail-funkcióval valamint Bluetooth-szal és USB-kapcsolattal rendelkezik. 52 MB belső memóriája elegendő helyet biztosít a multimédiás tartalmak tárolására. A készülékbe telepített, személyes adatok tárolására is szolgáló szervező és a háromdimenziós grafika szinte elengedhetetlen része az SL75-nek.

A fotók és videók kitűnő minőségben jeleníthetők meg a nagyméretű, színes kijelzőn, de a mobiltelefon nemcsak a szemnek kedveskedik: MP3 és AAC formátumú csengőhangok széles skálája kényezteti fülünket, a videós csengőhangok pedig életre is keltik a dallamokban rejlő ritmust és ütemet. Az SL75-tel addig sem kell felfüggesztenünk a zenehallgatást, amíg a mobilunkon játszunk, vagy szöveges üzenetet írunk barátainknak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés