Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a legújabb exkluzív divattelefon

Kütyük

Itt a legújabb exkluzív divattelefon

Megérkezett a legfrissebb, exkluzív női mobiltelefon, mely elsősorban különleges formai megoldásai és egyedi kiegészítői révén próbál majd hódítani a piacon.


A leginkább a NewGen C620-ra hasonlító kagylómobil Európában Elite ML1 néven kerül forgalomba. A mindössze 75 gramm tömegű, külső antennás újdonság csukott helyzetben 59 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 22,5 milliméter vastag.

A belső TFT kijelző 128×160 képpontos felbontású és 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat), a kiegészítő külső display pedig a legújabb OLED technológiára épül, 96×96 pixeles felbontású és 256 színű. Érdekesség, hogy a felhajtható fedlapba került digitális fényképezőgép segítségével akár 3 megapixeles felbontású fotókat is készíthetünk, azonban kár, hogy vaku nincs az optika mellett.

Az Elite ML1 fontosabb specifikációi közé sorolható többek közt a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, az SMS és MMS kompatibilitás, a GPRS Class 8 adatátvitel, a WAP 1.2 böngésző, valamint a jegyzetkészítő alkalmazás.

A vásárlók a telefon mellé kapnak többek közt egy headsetet, egy divatos hordtáskát, valamint egy exkluzív Elite Model Look 2005 DVD-t.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés