Connect with us

Hirdetés

technokrata

TV-vevős LG szupermobil

Kütyük

TV-vevős LG szupermobil

Az LG Electronics az olaszországi Milánóban bemutatta világelső 3G UMTS (WCDMA) DVB-H telefonjátt.

Az LG úgy tervezi, a 2006-os Világbajnokság idején a Hutchison-nak – egy vezető globális telekommunikációs szolgáltatónak – szállítja majd először az UMTS (WCDMA) DVB-H telefont.


A Hutchison Italy, Olaszország legnagyobb 3G távközlési szolgáltatója rendelkezik a kizárólagos DVB-H közvetítési jogokkal a 2006-os Világbajnokság idejére, és június 6-tól valamennyi németországi mérkőzésről videó-közvetítést biztosít. Kiterjedt hálózatát kihasználva a Hutchison fogja világszerte piacra dobni az UMTS (WCDMA) DVB-H telefont. Az első állomás Olaszország.

Az LG UMTS (WCDMA) DVB-H telefonja, az LG-U900, egy nagy ívben nyitható kijelzővel ellátott mobil TV-vevő készülék. Hosszú életű akkumulátorának köszönhetően több mint 3 órán keresztül nézhetjük a televíziót. 1,3 megapixeles digitális kamerával is felszerelték a telefont, amely 55 MB belső memóriakapacitással rendelkezik.

Az UMTS (WCDMA) DVB-H technológiát a DVB-T európai földi sugárzású digitális technológiából fejlesztették tovább, hogy később az európai mobil-távközlési standarddá váljon. Nagysebességű adatátvitelt, különféle csatorna-szolgáltatásokat, nagyfelbontású képet és erős mobil adást biztosít.

Az LG rendelkezik valamennyi mobil átviteli technológiával, úgymint a DVB-H, DMB és a MediaFLO. 2006 januárjában az LG kifejlesztette és először mutatta be a világnak a 3G UMTS (WCDMA) DVB-H, CDMA MediaFLO és DMB telefonokat. A világ első 3G UMTS (WCDMA) T-DMB telefonja, az LG-V9000 2005 szeptemberében debütált.

Szakértői előrejelzések szerint a mobil TV szolgáltatás 2006 végére globálisan 300 millió felhasználót tudhat majd magáénak, és 2009-re a mobil TV piac eléri a 1,5 milliárd amerikai dollárt.

Funkciók
-1,3 megapixeles kamera
-2,2 colos képátlójú Wide-swing képernyő
-55 MB belső felhasználói memória és 512 MB microSD memóriakártya
-USB, Bluetooth
-Belső antenna (3G/GPRS), Antenna (DVB-H)

Paraméterek
-UMTS + GPRS Tri Band
-Méret: 100,6×50,6×21,4 milliméter
-Kijelző: 2,2 colos TFT LCD, 240×320 pixel, 262 ezer színárnyalat
-TV-nézés: több mint 3 óra
-Akku: 950 mAh.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés