Connect with us

Hirdetés

technokrata

ADSL 0 forintos havidíjért

Kütyük

ADSL 0 forintos havidíjért

Április 3-tól a T-Online kínálatában az ADSL csomagok új fajtája jelenik meg: az időalapú hozzáférések több változata, amelyek közül az ADSL Netperc 0 forintos havidíjas termék az országban elsőként a T-Online-nál érhető el. A kábelnetes portfólió is kiegészül egy alacsony havidíjas, belépő szintű csomaggal, a Kábelnet Lighttal.

Perc alapú ADSL bevezetésével szélesíti portfólióját a T-Online. Az időalapú szélessávú hozzáférések Európa több országában már megjelentek a piacon, néhány államban már meghatározó szerepet töltenek be. Ezek a csomagok elsősorban azoknak kedveznek, akik most ismerkednek az internet világával, éppen ezért kevés időt töltenek a számítógép előtt. Az időalapú ADSL ebben segít, hiszen aki esetileg látogat fel a világhálóra, azok számára a napi körülbelül fél óra használathoz az eddigi havidíjak felesleges kiadásnak tűntek.

Az ADSL Netperc fix havidíja 0 forint, amely ár egy éven keresztül változatlan marad. A csomagot megrendelő ügyfelek pontosan annyit fizetnek, amennyit az internetet használják: a számlázás – a modemes kapcsolatokhoz, vagy a mobil telefonszolgáltatásokhoz hasonlóan – perc alapon történik. A szélessávú internetezés percdíja ebben a csomagban bruttó 12 Ft. A csomag percdíjai az internetezés teljes költségét tartalmazzák, nincs külön fizetendő telefon percdíj. A kevésbé tapasztalt felhasználók védelmében a csomagnak maximális havidíja van, a számla nem haladhatja meg a bruttó 8900 forintot. Az ADSL Netperc egyszeri belépési díja bruttó 9900 forint, amely teljes egészében „leinternetezhető” a csomag percdíján az előfizetést követő három hónapon belül.

Szintén új időalapú hozzáférés az ADSL Light, amely az internetet ismerők számára jelent kedvező ajánlatot, akik a netet inkább információszerzésre és kevésbé szórakozásra használják. A csomag havidíja bruttó 3290 Ft, amely 10 óra internetezést foglal magában. E feletti forgalom esetén a díj bruttó 6 Ft percenként, ez magában foglalja az internetezés költségét, így itt sincs külön fizetendő telefon percdíj. A számla összegét – az ügyfelek érdekében – ebben a csomagban is maximalizálja a T-Online, a számla értéke nem lehet magasabb bruttó 8900 forintnál.

A lakossági ADSL kínálat mellett a T-Online Kábelnet termékek köre is bővül. Április elejétől rendelhető meg a Kábelnet Light, amelyet szintén a kezdő internetezőknek ajánl a vállalat. A Kábelnet Starthoz hasonlóan a Light is forgalomalapú termék, azonban havidíja és a letölthető forgalom is alacsonyabb. A havidíja 3290 Ft, amely havi 1 GB letöltési forgalmat tartalmaz, e feletti forgalom esetén a további díj bruttó 990 Ft / GB.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés