Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még olcsóbb betárcsázós Internet-hozzáférés a Tele2-től

Kütyük

Még olcsóbb betárcsázós Internet-hozzáférés a Tele2-től

A Tele2 2006. április 1-je és 30-a közt kedvezményesen kínálja – mindennemű elkötelezettség nélkül igénybe vehető –betárcsázós Internet-szolgáltatását.

A promóció időszakában az áraknál nappal közel 30, míg éjszaka több mint 46 százalékkal alacsonyabb percdíjakkal vehető igénybe a szolgáltatás. Az április hónapban kínált kedvezményes betárcsázós internet napközben – 7 óra és 24 óra között – percenként 2,70 forintért vehető igénybe, amely percenként 1,10 forint megtakarítást jelent. Az éjszakai órákban – 0 óra és 7 óra között – percenként 1,40 forintért lehet internetezni. A szolgáltatás használatakor a Tele2 kapcsolási díjat sem számol fel.

A kedvezményes betárcsázós internet jelenleg a T-Com előfizetők számára érhető el. Akik eddig is igénybe vették a Tele2 betárcsázós szolgáltatását, automatikusan az alacsonyabb percdíjon böngészhetnek a világhálón. Új ügyfelek a Tele2 ingyenesen hívható 1202-es számán regisztrálhatnak; elkötelezettség vagy a szolgáltatáshoz kapcsolódó külön havidíj továbbra sincs.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés