Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rajtolnak a T-Mobile szélsebes 3,5G szolgáltatásai

Kütyük

Rajtolnak a T-Mobile szélsebes 3,5G szolgáltatásai

A T-Mobile Németországban, Nagy-Britanniában, és Hollandiában kereskedelmi HSDPA (nagy sebességű letöltés csomag hozzáféréssel) szolgáltatást indít.

A Nokia által szállított hálózattal a T-Mobile gyorsabb és egyben jobb minőségű mobil szolgáltatást nyújthat ügyfelei számára.

A hannoveri CEBIT 2006-on bejelentett fejlesztés a két vállalat közötti szoros együttműködésnek eredménye, amelynek célja a HSDPA kereskedelmi hálózatokba történő bevezetése. A T-Mobile és a Nokia a hannoveri CEBIT látogatói számára biztosítja a HSDPA-t, ezzel egyidejűleg pedig a német HSDPA szolgáltatást is elindítja. A holland és a nagy-britanniai rendszer jövőre indul. A szolgáltatás bevezetése előtt a Nokia és a T-Mobile már sikerrel tesztelt élő HSDPA rendszert.

A Nokia nagy teljesítményű, költségek szempontjából optimális, és a kezdeti szakaszban átlagosan 1-2 Mbit/s adatsebességet biztosító HSDPA rendszere a Nokia WCDMA hálózatok egyszerű szoftverfrissítését jelenti. A Nokia HSDPA által támogatott adatsebesség az iparági szabványnak megfelelően a későbbiekben eléri a 14,4 Mbit/s-ot.

Hazánkban jelenleg a T-Mobile és a Pannon folytat előrehaladott HSDPA teszteket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés