Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: a Samsung titkos új 3,5G mobilja!

Kütyük

Exkluzív: a Samsung titkos új 3,5G mobilja!

Az alábbiakban egy olyan Samsung mobiltelefonról közlünk néhány információt és képet, mely hivatalosan még nincs bejelentve, de a CeBIT-en a kulisszák mögött már meg lehetett tekinteni.


A Samsung SGH-ZV50 névre keresztelt készülékről tudni lehet, hogy csak és kizárólag a Vodafone kínálatában lesz fellelhető, a piaci debütálás időpontja azonban egyelőre még ismeretlen.

A divatos kagylóformával megáldott, belső antennás készülék fedlapján a következő felirat díszeleg: HSDPA. A harmadik generációs hálózatok továbbfejlesztett változata, a HSDPA, elméletileg maximum 14,4 Mbps-os letöltési sebességet tesz lehetővé. A hálózatüzemeltetők ilyen módon több, mint kétszeresére növelhetik a hálózat kapacitását és gyorsabbá válik a különböző interaktív szolgáltatások válaszideje is. A szélessávú mobil hálózaton keresztül bárhol elérhetővé váló e-mail, on-line zene- és videoletöltés, internet- és mobil TV szolgáltatások teljes egészében kihasználják a HSDPA nyújtotta lehetőségeket, elősegítve ilyen módon a tömeges elterjedést.

A két darab színes kijelzőről jelen pillanatban még nem sokat lehet tudni, ezenkívül pedig a beépített digitális fényképezőgépről is csak annyi információnk van, hogy forgatható optikával rendelkezik. Fejlett MP3 zenelejátszási funkciókra utal, hogy a külső LCD mellett, oldalt három dedikált zenegombot helyeztek el a tervezők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés