Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rengeteg új Sony Ericsson mobil – holnap!

Kütyük

Rengeteg új Sony Ericsson mobil – holnap!

A Sony Ericsson ismét vadonatúj mobiltelefonokat készül bevezetni a piacra.


Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a japán-svéd gyártó már jóval a CeBIT előtt, előreláthatólag holnap jelenti be legújabb fejlesztéseit, melyek hazánkban várhatóan csütörtökön debütálnak majd. Az egyik legfontosabb újdonság nem más, mint a Sony Ericsson K750i sokak által várva várt utódmodellje.

A Cyber-Shot logót viselő K800i-ban már nem 2 megapixeles, hanem 3 megapixeles kamera található, mely egyrészt autofókuszos, másrészt pedig képstabilizátor funkciós. A QVGA (240×320 pixel) felbontású, 262 ezer színárnyalatú kijelzővel szerelt készülékben egy második, előlapi kamera is helyet kap, ugyanis ezúttal egy 3G képes telefonhoz van szerencsénk. A K800i 3G-t nélkülöző testvérmodellje K790i néven debütál majd.

Ugyancsak holnap érkezik a Sony Ericsson K300i utódja, a jelenleg még Cleo fejlesztési kódnevet viselő ˝candybar˝ modell, mely várhatóan K310i típusjelzéssel kerül majd forgalomba. Hasonlóan hagyományos kialakítással rendelkezik majd a K500i utódja, melyet logikusan K510i névre kereszteltek. Érkezőben van továbbá egy széthajtható kialakítású Walkman mobil, a Sony Ericsson W530i, melynek Walkman funkciókat nélkülöző változata várhatóan Z530i néven mutatkozik majd be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés