Connect with us

Hirdetés

technokrata

Origo: apróhirdetés az Expresszel karöltve

Kütyük

Origo: apróhirdetés az Expresszel karöltve

A portál és Expressz által közösen kialakított apróhirdetési rovatban már közel 360.000 hirdetés közül választhatnak az olvasók.

Az érdeklődők 29 kiemelt rovat és több száz alkategória apróhirdetései között böngészhetnek. A témakörök közül kiemelkedik a jármű és az ingatlan rovat, ahol több mint 25.000, illetve több mint 120.000 hirdetés közül lehet választani.

Természetesen az oldalon hirdetés feladására is lehetőség nyílik, amely a kapcsolódó kezelői felületnek köszönhetően gyorsan elvégezhető. A hirdetések kezelése egyszerű, a szöveg könnyen törölhető, módosítható, és meghosszabbítható a lejárati ideje. A hirdetőknek lehetőségük van az oldalon a feladott hirdetésük kiemelésére, egy emelt díjas SMS küldésével még figyelemfelkeltőbbé tehetik az ajánlatukat.

Keresni többféleképpen lehet; az adatbázisban, az egyes kategóriákban böngészve, a kiemelt ajánlatokra kattintva, illetve az egyszerű vagy a részletes keresés használatával. A részletes keresés hatékony kutatási eredményhez vezethet, ingatlan kategóriában például földrajzi hely szerint kereshetünk az eladó és kiadó termékek között. A keresés olyan szempontok szerint is tovább szűkíthető, hogy az ingatlan milyen kiegészítő helyiségekkel rendelkezik. Ugyancsak ellenőrizhető a fűtés típusa, valamint az, hogy az adott ingatlan rendelkezik-e Internet-eléréssel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés