Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élőképes bemutató a Nokia 6131-es szétpattanó mobilról!

Kütyük

Élőképes bemutató a Nokia 6131-es szétpattanó mobilról!

A barcelonai 3GSM világkongresszus után a Nokia ma Budapesten is bemutatta a sajtó képviselőinek a középkategóriás Nokia 6131-es kameratelefonját.


A stílusos Nokia 6131 telefon innovatív, összecsukható formájú, gazdag funkciókészletében pedig többek között 1,3 megapixeles kamera és kiváló minőségű, 16 millió színt megjelenítő kijelző szerepel. A Nokia 6131 szállítása 2006 második negyedévében indul.

Széleskörű és egyszerűen használható funkciókészletével a Nokia 6131 könnyen modern klasszikussá válhat. Az igényes telefon kompakt formája, vékony összecsukható kialakítása, és elegánsan szellős billentyűzete az ergonómiai elvek messzemenő figyelembe vételével készült. A fekete, puha tapintású festés és a krómozott részletek a szemnek és a kéznek egyaránt kellemes élményt jelentenek. A telefon gombnyomásra finoman kinyílik, és elénk tárul a hatalmas, nagy felbontású, 16 millió élethű színt megjelenítő QVGA kijelző, amely ideális a multimédiás tartalmak megjelenítésére. A külső kijelző 262 ezer színt támogat.

A Nokia 6131 átfogó funkciókínálatában a zenehallgatás is szerepel: a felhasználók a beépített digitális zenelejátszón és a vizuális rádiót támogató FM sztereó rádión élvezhetik kedvenc zenéiket. A fotózás és a felvételek megosztása is egyszerű a Nokia 6131 telefon 1,3 megapixeles kamerájával, amely külön kameragombbal működik és nyolcszoros digitális zoommal rendelkezik. A külső és a főkijelző egyaránt használható keresőként.

A további funkciók között szerepel:
-Bluetooth vezeték nélküli technológia
-Mellékleteket támogató e-mail kliens
-Memóriakártya bővítőslot az újraindítás nélkül cserélhető microSD kártya számára
-Nokia Xpress hangüzenet-küldés és Push to Talk kapcsolat.

A négysávos Nokia 6131 (GSM/EDGE 850/900/1800/1900) várhatóan 2006 második negyedévében jelenik meg az európai, az ázsiai, az afrikai, és egyes latin-amerikai piacokon. Ára előre láthatóan adók és kedvezmények nélkül 275 euró körül lesz. Az észak-amerikai piacra készült változatot az év későbbi szakaszában mutatják be. A legalsó fotón a Motorola V3 társaságában látható a Nokia 6131.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés