Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kétkamerás 3G mobil a Sagemtől

Kütyük

Kétkamerás 3G mobil a Sagemtől

A Sagem végre hivatalosan is bejelentette vadonatúj 3G mobiltelefonját, a myW-7 típusjelzésű készüléket.


A Sagem myW-7 egy alapvetően régi vágású, teljesen hagyományos kialakítású mobil, mely 112 milliméteres hosszal, 46 milliméteres szélességgel, illetve 20 milliméteres vastagsással rendelkezik (93 köbcentiméter), a mérlegen pedig mintegy 120 grammot nyom.

A GPRS Class 10 mellett az UMTS (3G) adatátvitelt is támogató újdonság előlapon elhelyezett kamerája VGA (640×480 pixel) felbontással bír, és persze nem annyira fotózásra, hanem sokkal inkább videóhívásra való. A hátul található fő kamera 1,3 megapixeles képszenzorra építkezik, ennek megfelelően segítségével maximum 1.280×1.024 képpontos felbontású fotók készíthetők. A belső memória sajnos mindössze 6 MB-os, de nincs ok aggodalomra: microSD (TransFlash) memóriakártyákkal jelentősen növelhető a kapacitás.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Az 1.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben 300 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt biztosít a számunkra, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül az MP3 lejátszó, a Java MIDP 2.0 támogatás, a Bluetooth kontroller, az infravörös port, valamint az xHTML kompatibilis WAP 2.0 böngésző mellett sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés