Connect with us

Hirdetés

technokrata

SzerelmeSMS: hódítsunk mobiltelefonnal!

Kütyük

SzerelmeSMS: hódítsunk mobiltelefonnal!

A SzerelmeSMS nevű programmal pillanatok alatt küldhetünk Kedvesünknek szerelmes SMS-eket.

Ehhez mindössze egy színes kijelzővel rendelkező mobilkészülékre van szükség. A program 100 darab válogatott, gyönyörű SMS-t tartalmaz. Csupán néhány gombnyomás és máris elküldhető a kiválasztott SMS szívünk választottjának. A program teljesen ingyenesen letölthetõ!


A programba belépve a SzerelmeSMS logójának megtekintése után pillanatokon belül a menüben találjuk magunkat, ahol telefonunk billentyűinek segítségével tudjuk elérni a kívánt funkciókat. Értelemszerűen, ha az SMS Küldése menüpontot szeretnék elérni, meg kell nyomnunk mobiltelefonunk billentyűzetén az 1-es gombot. Majd ezután a be-, illetve kikapcsolható Fénycsík teljes mértékben segít a tájékozódásban, valamint a program helyes használatának elsajátításában. Ezenkívül még speciális gombok lettek beépítve a programba, melyek célja szintén a felhasználó teljes körű támogatása a program használatát illetően.

A program javarészt 160 karakterből álló SMS-eket tartalmaz, azonban a következő SMSAzonosítószámot viselő SMS-k több mint 160 karakterből állnak, amiket a program 2 darab SMS-ben küldd el. Ezek az üzenetek pedig: 19-es, 35-ös, 41-es, 47-es, valamint a 49-es. Bizonyos készülékek esetén a speciális ékezetek hatására az SMS több részre van tördelve, és úgy kerül elküldésre. A SzerelmeSMS program esetében ez a probléma nem fordulhat elő, így speciális ékezetek nem találhatók az SMS-ekben, illetve helyesírás ellenőrzésen is át lettek futtatva. Egy specifikáció hibájából előfordulhat, hogy bizonyos készülékekre nem érkezik meg a küldött SMS, aminek a javítása már folyamatban van.

SzerelmeSMS Alap Verzió: Az alapverziója a SzerelmeSMS-nek, amit főleg nagyobb memóriakapacitással rendelkezo mobiltelefonra ajánl a fejlesztő. Ilyen például a Nokia Series 60 (Nokia 6600, 6630, 6680…) és SonyEricsson (K300, F500, K700, K750…). Foleg Nokia, illetve SonyEricsson típusú mobiltelefonokat támogat ez a verzió.

SzerelmeSMS Klasszikus Verzió: Ez a változat annyiban különbözik az előzőleg bemutatott verziótól, hogy a Siemens, Samsung, Motorola, Sharp… típusú mobiltelefonokat támogatja.

A következőkben prezentált verziók 50-50 SMS-t tartalmaznak, tehát azoknak, akik gyengébb memóriakapacitású telefonnal rendelkeznek, semmilyen hátrányt nem kell szenvedniük. A Lite verziót azoknak ajánlja a készítő, akiknek a SzerelmeSMS Alap vagy Klasszikus verzió memóriaprobléma miatt nem indul el.

SzerelmeSMS Lite 1 Alap Verzió: Ez a változat tartalmazza az elso 50 SMS-t. Foleg Nokia, illetve SonyEricsson típusú telefonokat támogat. Például a Nokia Series 40 családba tartozó készülékei: 6610, 6030, 6230i, 3100, 3200.

SzerelmeSMS Lite 1 Klasszikus Verzió: Ez a változat tartalmazza az elso 50 SMS-t, és mivel, hogy klasszikus verzióról van szó, így foleg Siemens, Samsung, Motorola, Sharp típusú telefonokra készült. Ilyen például a CX65, S65, C65, CXV65.

SzerelmeSMS Lite 2 Alap Verzió: Ez a változat tartalmazza az 50 SMS második felét. Foleg Nokia, illetve SonyEricsson típusú telefonokat támogat. Például a Nokia Series 40 családba tartozó készülékei: 6610, 6030, 6230i, 3100, 3200.

SzerelmeSMS Lite 2 Klasszikus Verzió: Ez a változat tartalmazza az 50 SMS második felét és mivel, hogy klasszikus verzióról van szó, így főleg Siemens, Samsung, Motorola, Sharp. típusú telefonokra készült. Ilyen például a CX65, S65, C65, CXV65.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés