Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bárki jelentkezhet a BenQ-Siemens EF81 tesztjére

Kütyük

Bárki jelentkezhet a BenQ-Siemens EF81 tesztjére

A BenQ Mobile most ismét olyan vállalkozó kedvű felhasználókat keres, akik segítenének számára a legújabb modellek tesztelésében és tökéletesre alakításában.

A vállalat korábban a Siemens SXG75 kapcsán hirdetett nyilvános tesztlehetőséget, most pedig a nemrégiben bejelentett BenQ-Siemens EF81 az aktuális tesztmodell.


A megfelelő kérdőívet kitöltők és beküldők közül a szerencsések egy-egy BenQ-Siemens EF81-es mobilt és egy SyncStation DSC-100-at kapnak néhány hetes kipróbálásra. A cég elvárása nem más, mint hogy a tesztelők számoljanak be hétköznapi tapasztalataikról a készülékkel kapcsolatban, és ily módon segítsék a termék végtesztelését. A teszt végén vissza kell küldeni a készüléket, viszont rövid időn belül minden tesztelő kap egy példányt a végleges EF81-ből.

A korábban SLV140, illetve Kestrel fejlesztési kódnevet viselt BenQ-Siemens EF81 csukott állapotban 94 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 15,9 milliméter vastag, miközben tömege egész pontosan 110 gramm. A GPRS Class 10 kompatibilis készülék nem csak a jó öreg GSM (900/1800/1900 MHz), hanem a villámgyors adatátvitelt és számos multimédiás szolgáltatást lehetővé tevő UMTS (3G) hálózatokban is használható.

Az olyan nemes anyagokat, mint például magnézium, acél és alumínium felvonultató BenQ-Siemens EF81 belső TFT folyadékkristályos kijelzője 2,2 colos képátlón 240×320 pixelt (QVGA) tudhat magáénak, a 18 bites színmélység pedig több mint 262 ezer színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé. A kiegészítő külső TFT LCD 1,3 colos képátlóval bír, 120×160 pixeles (QQVGA) felbontású és ugyancsak 262 ezer színt képes a szemünk elé tárni.

Az ötszörös digitális zoomos beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, melyek a 64 MB-os belső memóriában, vagy éppen microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el. A kamera optikája elforgatható, és természetesen videózni és videótelefonálni is lehet vele.

A BenQ-Siemens EF81 kapcsán említést érdemel még a hatvannégy szólamú polifonia, a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás, az elektronikus levelezési kliens, a Bluetooth és USB interfész, valamint a 950 mAh kapacitású akkumulátor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés