Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens SL75: újabb szoftverfrissítés

Kütyük

Siemens SL75: újabb szoftverfrissítés

A Siemens SL75 tulajdonosok számára a napokban elérhetővé vált egy újabb, publikus firmware frissítés.


A BenQ Mobile internetes oldalairól letölthető szoftver Firmware 16 névre hallgat, míg a kereskedelmi forgalomban eddig megjelent SL75 telefonok túlnyomó többségén még csak a Firmware 10 teljesít szolgálatot.

A Firmware 16 pontos újításai egyelőre ismeretlenek. A január elején megjelent, korábbi Firmware 13 főbb újításai közé tartozik többek közt, hogy immár nem kell 2 percet várni arra, hogy a készülék kikapcsoljon, ezenkívül pedig megoldódtak a hívóképek megjelenítése és az SMS válasz funkció kapcsán korábban felmerült problémák is. További javítás, hogy a * gombbal aktiválható billenytűzár logója immár korrekt módon jelenik meg a kijelzőn.

A szoftverfrissítést bárki elvégezheti, természetesen a saját felelősségére. A művelethez szükség van egy DCA-500, vagy DCA-510 típusjelű adatkábelre, a DCA-540-es kábel ellenben nem megfelelő. Elérhető továbbá egy SWUOTA (Softwareupdate OverTheAir) módszer is, amikor is GPRS kapcsolaton keresztül érkezik meg a frissítés a telefonra.

A frissítés előtt nem árt lementeni a telefonban tárolt SMS-eket és multimédiás üzeneteket, mert azok a szoftver update közben elveszhetnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés