Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az összes titkos 2006-os BenQ-Siemens mobiltelefon

Kütyük

Az összes titkos 2006-os BenQ-Siemens mobiltelefon

Ismét friss információk érkeztek a BenQ Mobile jelenleg még fejlesztés alatt álló legújabb, egyelőre teljesen titkos mobiltelefonjaival kapcsolatban.

Kínai forrásoknak köszönhetően nyilvánosságra került egy a vállalat közeljövőbeli új termékeit felvonultató roadmap.

Ezek szerint elmondható, hogy a gyártó hamarosan ki fog adni egy QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontású, 262 ezer színárnyalatú kijelzővel felvértezett, vadonatúj szétcsúsztatható mobiltelefont, melynek végleges típusjelzése várhatóan BenQ-Siemens EL71 lesz.

Ugyancsak tudni lehet, hogy készülőben van egy széthajtható kialakítású új modell, mely elsősorban dedikált zenelejátszó gombjairól, valamint beépített kamerájáról ismerszik meg, ezenkívül pedig egy hagyományos kialakítású, harmadik generációs (UMTS) készüléket is be kíván majd vezetni a piacra a BenQ Mobile.

Az említett roadmap szerint az elkövetkezendő hetekben és hónapokban összesen mintegy tizenhat új BenQ-Siemens mobiltelefon fog debütálni. A vállalat várhatóan valamikor a második negyedév végén jelenti majd be első 3,5G (HSDPA) készülékét, melyet a harmadik negyedévben további két hasonló adottságú modell fog követni. Elmondható, hogy idén már az alsóbb szegmensekben is meg fog honosodni az 2,75G (EDGE).

A BenQ-Siemens-nél készülőfélben van egy olyan, high-end kategóriás mobil, melyben a HSDPA, az UMTS, a Wi-Fi, az EDGE és a GPS technológiák egyaránt megtalálhatóak. Ütős kis készülék lesz!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés