Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: három új Siemens mobil holnap!

Kütyük

Exkluzív: három új Siemens mobil holnap!

A BenQ Mobile holnap vadonatúj fejlesztésnek tekinthető mobiltelefonokat fog leleplezni.


Egy január 17-én, vagyis most kedden megrendezendő berlini sajtórendezvényen debütál majd a vállalat három legújabb mobil készüléke. Az egyik ilyen újdonság a sokak által várva várt BenQ-Siemens EF81 lesz. Ez a korábban Kestrel (SLV140) fejlesztési kódnevet viselt készülék némileg vastagabb mint a divatteremtő Motorola V3 RAZR, ugyanis vastagsága eléri a 16,5 millimétert (V3: 13,9 milliméter), de ezt a modellt nem is annyira a V3-mal, mint inkább a V3x-szel érdemes összehasonlítani.

A magnézium vázas telefon beépített kamerája elforgatható optikájú, a belső memória pedig 64 MB kapacitású. A telefonról egyébként fénykép mindeddig nem készült, így egyelőre meg kell elégednünk egy valószínűleg Photoshop segítségével készített fantáziarajzzal, illetve néhány információmorzsával.

A szétnyitható kialakítással rendelkező Siemens újdonság egyik legfontosabb ismertetőjele az ultra-vékony kialakítás, de pontos méretadatok egyelőre sajnos még nem állnak a rendelkezésünkre. A 2,2 colos képátlóval rendelkező belső TFT kijelző 240×320 pixeles (QVGA) felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat), az 1,3 colos kiegészítő display pedig 120×160 képponttal bír. Az ötszörös digitális zoom funkciós beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles fotók készíthetők.

A hagyományos GSM (900/1800/1900 MHz) és az új 3G hálózatokban egyaránt használható BenQ-Siemens EF81 belső memóriája mircoSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül szólnunk kell még a fejlett MP3 lejátszó funkciókról, valamint az USB és Bluetooth támogatásról.

Ugyancsak holnap esedékes egy bizonyos Polaris fejlesztési kódnevű újdonság bemutatkozása, mely várhatóan BenQ-Siemens S68 néven fog debütálni. Erről a modellről egyelőre nem sok konkrétumot lehet tudni, de annyi már biztos, hogy nem lesz benne fényképezőgép.

A harmadik újdonság kódneve Hyperion B1, a végleges neve pedig várakozások szerint BenQ-Siemens S88 lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés