Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung zx10: az első HSDPA mobil kistestvére

Kütyük

Samsung zx10: az első HSDPA mobil kistestvére

A Samsung ma nem csak a világ első 3,5G mobilját mutatta be, hanem egyben annak kistestvéréről is lerántotta a leplet.


A Samsung zx10 tulajdonképpen annyiban különbözik a Samsung zx20-tól, hogy hiányzik belőle a nagysebességű HSDPA adatátviteli technológia. No nem kell elkeseredni, mert még így is maradt a telefonban egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul, mely GPRS kompatibilis, és bár az EDGE-et sajnos nélkülözi, a 3G-t teljes erőből támogatja.

A kagylóformájú Samsung zx10 csukott állapotban 88 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 26 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 105 grammot nyom. Ebben egyébként benne foglaltatik a mintegy 300 órás készenléti, illetve 4 órás beszélgetési időt biztosító, 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor tömege is.

A TFT alapokon nyugvó belső kijelző 176×220 képpontot, illetve 262 ezer színárnyalatot tudhat magáénak, a kívül elhelyezett kiegészítő display pedig 96×96 pixeles felbontású és monokróm. Az elforgatható optikájú, videófelvevős és vakus digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontású és az 50 MB-os belső memórián kívül a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyára is képes dolgozni.

A Samsung zx10 ezenkívül elektronikus levelezési klienst, WAP 2.0 böngészőt, Java alkalmazásokat és infravörös portot is kapott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés