Connect with us

Hirdetés

technokrata

1,6 millió forintos Motorola telefon

Kütyük

1,6 millió forintos Motorola telefon

Vajon milyen Motorola mobiltelefon lehet az, melyet nem kevesebb mint 1,6 millió forintért sikerült eladni? Rögtön kiderül!


Egész pontosan a Motorola M1000 típusjelzésű készülékről van szó, illetve konkrétan egy olyan modellről, melyet a közelmúltban maga Maria Sharapova, a fiatal teniszcsillag használt. A telefon egy online aukción 905 ezer japán jenért talált gazdára, ami mintegy 1,6 millió forintnak megfelelő összeg. A szép kis summa egyébként egy jótékonysági alapítvány számláján landolt.

A Motorola okostelefonját elsősorban nagyméretű érintőkijelzőjéről, 3G szolgáltatásairól, illetve fejlett webböngésző képességeiről lehet felismerni. Az amerikai székhelyű vállalat által a japán NTT DoCoMo operátor számára szállított Motorola M1000 a jó öreg GSM/GPRS hálózatokban éppúgy használható, mint a jelentősen nagyobb adatátviteli sebességet biztosító W-CDMA (3G) rendszerekben.

A 117 milliméter hosszú, 59,5 milliméter széles és 21,5 milliméter vastag újdonság igen csak súlyos egyéniség, lévén, hogy a mérlegen nem kevesebb mint 168 grammot nyom. A 2,9 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző 208×320 pixeles felbontással rendelkezik és egész pontosan 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátlapon elhelyezett fő kamera CMOS képszenzora 1,31 megapixeles, igaz hasznos felbontása ˝csak˝ 1,22 megapixel. Az elsősorban videóhívásokhoz használatos elülső fényképezőgép CMOS érzékelője 310 ezer (300 ezer) pixeles felbontású.

A kétfajta ezüst színárnyalatban kapható Motorola M1000 bővítőhelyébe mikroméretű TransFlash, illetve SD (Secure Digital) memóriakártyák helyezhetők be. A wireless technológiák közül a Bluetooth 1.1-en kívül a Wi-Fi (802.11b) is támogatott, ezenkívül pedig szólnunk kell még a telefonra telepített 7.5-ös verziójú Opera böngészőről, az elektronikus levelezési kliensről, valamint a Microsoft Word, Excel és PowerPoint állományok támogatásáról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés