Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 megapixeles, autofókuszos kamerás mobil

Kütyük

5 megapixeles, autofókuszos kamerás mobil

A Pantech ma végre hivatalosan is bejelentette első 5 megapixeles felbontású kamerás mobiltelefonját.

A Pantech úgy döntött, hogy éppen itt az ideje annak, hogy csatlakozzon az 5 megapixeles gyártók klubjába, ezért a Samsung és az LG után most bevezeti a piacra első ilyen nagy felbontású készülékét.


A dél-koreai székhelyű vállalat szétnyitható kialakítású mobilját várhatóan néhány napon belül felveszi majd a kínálatába a SKY Teletech nevezetű operátor. A Pantech IM-8600 típusjelzésű készülék dedikált külső zenegombokat, valamint két méretes színes kijelzőt kapott. Az LCD-k közül a belső QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontással, valamint 18 bites színmélységgel (262 ezer színárnyalat) rendelkezik.

Az IM-8600 kamerájának érdekessége az úgynevezett ˝meca shutter˝ technológia, mely arra hivatott, hogy a képkészítési folyamatban a legjobb minőséget eredményező fénymennyiséget engedje a képérzékelőre. Természetesen a makró és videófelvételi üzemmód, valamint az autofókusz funkció és a beépített vaku sem hiányzik a kamerából.

A szétnyitható kialakítású, elforgatható kijelzős Pantech újdonság csukott állapotban 99×48,5×26,4 milliméteres méretekkel rendelkezik, a mérlegen pedig egész pontosan 132 grammot nyom. Említést érdemel továbbá a 180 perces beszélgetési, illetve 200 órás készenléti időt, az MP3 lejátszó szoftver, valamint az SMS spamszűrő.

A Pantech augusztusban jelentette be első 3 megapixeles fényképezős mobiltelefonját, az IM-8400-at, melyet szeptemberben követett az ugyancsak 3 millió képpontos PH-S5000V modell. A vállalat vezetői egyébként nemrégiben azt nyilatkozták, hogy nem látják értelmét a megapixel háborúnak, ennek megfelelően a Pantech közvetlen módon nem fog beszállni a Samsung és az LG csatájába.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Samsung nemrégiben elkészítette a világ első 8 megapixeles telefonját, melynek korábban két 7 megapixeles elődje is volt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés