Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens AF51: dupla színes kijelzős kagylómobil újdonság

Kütyük

Siemens AF51: dupla színes kijelzős kagylómobil újdonság

A BenQ Mobile által most leleplezett Siemens AF51 nem más, mint egy kompakt kialakítású vadonatúj kagylómobil.


A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), GPRS kompatibilis Siemens újdonság csukott helyzetben 79 milliméter hosszú, 41 milliméter széles és 19,5 milliméter vastag, tehát ezúttal a mai divatirányzattal ellentétben nem egy ultra-vékony modellhez van szerencsénk. A 80 gramm tömegű telefon egyszerű és elegáns vonalvezetésű, a designbeli egységet szerencsére nem bontja meg külső antenna.

A belül elhelyezett cSTN folyadékkristályos kijelző 130×130 képpontot tudhat magáénak és 16 bites színmélysége révén mintegy 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A Siemens fejlesztői egy speciális bevonatot helyeztek el a belső LCD-n, ami a kisebb karcolások ellen hivatott megvédeni a panelt. Az ugyancsak cSTN technológiára építkező külső display 96×64 pixeles felbontású és 65 ezer színű, valamint érdekessége, hogy alaphelyzetben tükörként funkcionál.

A Siemens AF51 kapcsán szólnunk kell még többek közt a 220 órás készenléti, illetve 300 perces beszélgetési időről, az SMS és MMS támogatásról, a harminckét szólamú csengőhangokról, a WAP böngészőről, valamint a Java MIDP 1.0 alkalmazásokról. Digitális fényképezőgépet ezúttal nem kapunk.

A Siemens AF51 várhatóan a jövő év elején jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés