Connect with us

technokrata

Mozgásérzékelős új Sharp telefon

Kütyük

Mozgásérzékelős új Sharp telefon

A Vodafone legújabb Sharp telefonjának érdekessége a fejlett mozgásérzékelő technológia, illetve a mobil pénztárca funkció.


A japán Vodafone által forgalmazott, szétnyitható kialakítású Sharp 804SH alaphelyzetben 102 milliméter hosszú, 52 milliméter széles és 24 milliméter vastag, tömege pedig akkumulátorral együtt mintegy 120 gramm.

A Mobile Wallet kompatibilis készülékben helyet kapott többek közt egy Mobile FeliCa smartcard, melynek segítségével igénybe vehető a Vodafone live! FeliCa szolgáltatása. A FeliCa révén az előfizetők buszjegy vásárláshoz, elektronikus fizetéshez, vagy akár különböző pontgyüjtő akciókhoz is használhatják telefonjukat. További érdekesség az úgynevezett Motion Control Sensor: a telefon nem csak gombnyomásokból, hanem mozdulatokból is ért, így például a rajta fellelhető játékok a készülék mozgatásával is irányíthatóak. Ilyet korábban a Samsung SGH-E760 esetében láthattunk.

A kívül elhelyezett kiegészítő kijelző mindössze 12×72 pixeles felbontású és monokróm, de a belső LCD már egy csúcskategóriás darab: a 2,2 colos képátlójú display egyrészt 240×320 képpontos felbontású, másrészt pedig több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A főkamera CCD szenzora 2 megapixeles felbontású, a videóhívásokhoz szánt második fényképezőgép pedig 0,11 megapixeles.

A fehér, sárga és barna színváltozatokban kapható, miniSD memóriakártyákkal bővíthető Sharp 804SH akár a hazai GSM (900/1800/1900 MHz), illetve 3G (2100 MHz) hálózatokban is használható. A készülék Japánban január közepétől lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin