Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a BenQ Siemens DVB-H TV mobilja

Kütyük

Érkezőben a BenQ Siemens DVB-H TV mobilja

A Nokia után hamarosan a BenQ Siemens is ki fogja adni első, fejlett TV-vevős szolgáltatásokkal rendelkező mobiltelefonját.


Különböző források tudni vélik, hogy a tajvani-német gyártó előreláthatólag valamikor a jövő esztendő második negyedévében rántja majd le a leplet első DVB-H kompatibilis mobil készülékéről, melyet egyébként kifejezetten az európai piaci igényeknek megfelelően alakítanak ki.

A BenQ Siemens újdonságáról egyelőre még kevés konkrétumot lehet tudni, annyi viszont már most is bizonyos, hogy a készülékben a Texas Instruments egyik nagyteljesítményű mikroprocesszora teljesít majd szolgálatot, illetve, hogy a telefon BenQ Siemens márkajelzést fog magán viselni.

A vállalat az európai mellett az észak-amerikai, latin-amerikai és ázsiai piacokat sem kívánja elhanyagolni, melynek ékes bizonyítéka, hogy ezen régiókban egy másik TV-vevős telefon fog debütálni, mely többek közt a Qualcomm féle MediaFlo rendszert is támogatni fogja. Ezen készülék egyébként nem sokkal az európai DVB-H modell után lát majd napvilágot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés