Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola ColorNotes: életre kelnek a mobil üzenetek

Kütyük

Motorola ColorNotes: életre kelnek a mobil üzenetek

A Motorola egy vadonatúj mobiltelefonos üzenetküldési technológiával rukkolt elő.

A Motorola ColorNotes Solution segítségével a mobil előfizetők újfajta szövegküldési élményhez juthatnak és minden korábbinál könnyebben kifejezhetik érzéseiket. A GSM és CDMA hálózatokra kifejlesztett szolgáltatás átalakítja a hagyományos SMS, illetve hangüzeneteket, még pedig grafikákat és hanganyagokat tartalmazó multimédiás üzenetekké (MMS).

A Motorola ColorNotes ezenkívül különböző hírüzenetek, tőzsdei információk, horoszkópok és viccek fogadását is lehetővé teszi, ráadásul mindezt oly módon, hogy a bennük foglalt információkat az előfizető kedvenc animált karaktere közli a mobiltelefon kijelzőjén. Az előfizetőknek lehetőségük nyílik arra, hogy egy nagy adatbázisból kiválasszák a számukra legszimpatikusabb karaktert, legyen az egy rajzfilm figura, egy animált tárgy, vagy éppen egy híresség. Amikor valaki egy ColorNotes üzenetet akar küldeni ismerősének, az adott figura számára kilenc különböző érzelmi állapot közül választhat, így a címzett akár egy vidám nyulacska, vagy éppen egy szomorú gyermek előadásában is meghallgathatja az elküldött üzenetet.

A világ első ColorNotes szolgáltatását a China Mobile érdekeltségi körébe tartozó ZMCC indítja be, még pedig ˝Voice MMS˝ néven.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés