Connect with us

technokrata

Exkluzív – Sony Ericsson J230i: vadiúj rádiós mobil

Kütyük

Exkluzív – Sony Ericsson J230i: vadiúj rádiós mobil

A Sony Ericsson hétfőn debütáló újdonságai közül most egy olyan mobiltelefont mutatunk be röviden, mely elsősorban olcsóságáról, illetve beépített rádiójáról ismerszik meg.


A Sony Ericsson J220i nagytestvérének tekinthető Sony Ericsson J230i egy teljesen hagyományos kialakítású mobil készülék, mely designját illetően némi párhuzamot mutat a vállalat Walkman termékeivel, azonban muzikalitás terén legfeljebb az integrált sztereó FM rádiójával, illetve kiegészítő hangszórójával vághat fel.

Az érdekesen redős hátfallal ellátott készülék kijelzője 128×128 pixeles felbontással rendelkezik és egész pontosan 65.536 színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Csakúgy mint a J220i-ből, ebből a telefonból is hiányzik a beépített kamera, ez persze tulajdonképpen nem meglepő, lévén, hogy egy abszolút low-end kategóriás telefonról beszélünk.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor 2006 februárjában felbukkanó Sony Ericsson J230i ára előreláthatólag 120-130 dollár, vagyis mintegy 24-26 ezer forint körül alakul majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin