Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile MDA Compact II: kicsi a bors…

Kütyük

T-Mobile MDA Compact II: kicsi a bors…

A T-Mobile várhatóan még karácsony előtt piacra dobja majd a sokak által várva várt MDA Compact II okostelefont.


Az első körben Németországban debütáló újdonság háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, operációs rendszere pedig a legújabb mobil Microsoft szoftver, a nemrégiben debütált Windows Mobile 5.0.

A 108 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 18 milliméter vastag MDA Compact II egész pontosan 150 grammot nyom a mérlegen, és többek közt egy 416 MHz-es órajelű Intel XScale mikroprocesszor kapott helyet benne. A vakut sajnos nélkülöző integrált digitális fényképezőgép átlagos adottságokkal bír: a kamera maximum 1,3 megapixeles, vagyis 1.280×960 képpontos fotókat képes készíteni, digitális zoomja pedig nyolcszoros átfogású.

A TFT LCD 240×320 pixeles felbontására egyetlen rossz szavunk sem lehet, mint ahogy a 65 ezer színárnyalat is megfelel az elvárásoknak. A belső memória 64 MB-os kapacitású, és SD (Secure Digital) memóriakártyák révén könnyedén bővíthető. A GPRS és a Wi-Fi adatátviteli technológia támogatott, ellenben az EDGE és a 3G sajnos nem.

Az 1.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 160 órás készenléti időt, illetve 180 perces beszélgetési időt biztosít a számunkra. A T-Mobile MDA Compact II várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés