Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telefonszámok egy örök életre: WAP-os telefonkönyv

Kütyük

Telefonszámok egy örök életre: WAP-os telefonkönyv

Egy csapat informatikusnak elege lett abból, hogy az évente cserélődő új telefonoknál általában többórás
küzdelem a címjegyzék és telefonszámok átírása az új készülékbe.

Mint a nagymama az óévi noteszból az új évibe minden évben másoljuk a címeket? És ha elveszik, ellopják? Ebből elég, mondták, és kifejlesztették a WAP-os telefonkönyvet, amely erre és más telefonszám-kezelési problémákra végre igazi megoldást ad. A szolgáltatás elindult, a T-Mobile-nál november 1-től már mindenki regisztrálhat a WAP-os telefonkönyvre.

A WAP-os telefonkönyv egy WAP-on és Interneten is elérhető személyes címjegyzék. A telefonkönyv egy biztonságos központi adatbázisban van, amely másodpercek alatt elérhető egy WAP-képes telefonnal. Csak a címet és a jelszót kell tudni, utána bárhol bármikor bármelyik telefonnal elérhető, hívhatók és szerkeszthetők a saját bejegyzéseik és számok.

Nem kell többet félni, ha elvesztítjük telefonunkat, ha ellopják, ha több SIM kártyát vagy telefont használunk belföldön/külföldön. Az értékes, sokszor pótolhatatlan telefonszámok biztonságos tárolása és állandó problémamentes használata örök életre megoldódik, ha a WAP-os telefonkönyv felhasználójává válunk.

A t-zones-on az Email&Chat rovatban található WAP-os telefonkönyv linken lehet regisztrálni. Ha valaki más szolgáltatónál van, érdemes megkérnie egy T-Mobile-os ismerősét, hogy regisztráljon helyette, és ezután már a másik szolgáltatónál is használható a WAP-os telefonkönyv.

Az 1 éves előfizetés bevezető ára bruttó 999 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés