Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ohhh! – bemutatkozott a QDA Oh! okostelefon

Kütyük

Ohhh! – bemutatkozott a QDA Oh! okostelefon

A szingapúri székhelyű Qool Labs bejelentette legújabb multimédiás mobil készülékét, az érdekes nevű QDA Oh!-t.


A Microsoft Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszert futtató készülék lelke nem más, mint egy 266 MHz-es frekvenciájú Freescale iMX21 mikroprocesszor, mely a gyártó állítása szerint könnyedén felveszi a versenyt más gyártók 500 MHz-es chipjeivel is.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,8 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely természetesen érintésérzékeny, ezenkívül pedig QVGA (240×320 pixel) felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat).

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) PDA-mobilban ezenkívül egy 1,3 megapixeles (1.280×1.024 képpont) felbontású digitális fényképezőgép modul is helyet kapott, melynek főbb ismertetőjelei közé tartozik többek közt a LED-alapú vaku, illetve a nyolcszoros átfogású, fokozatmentes digitális zoom. A miniSD memóriakártyával bővíthető belső memória 64 MB kapacitású.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan még ebben a negyedévben bemutatkozó, 112x55x23 milliméter méretű és 145 gramm tömegű Qool QDA Oh! mellé külsőleg csatlakoztatható kiegészítő billentyűzetet is kínál a gyártó. A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés