Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cisco alkalmazások a Nokia új okostelefonjain

Kütyük

Cisco alkalmazások a Nokia új okostelefonjain

A Cisco Systems bejelentette, hogy a Nokia új, vállalati felhasználásra optimalizált, a Series 60-as szoftverplatform harmadik kiadására épülő eszközein elérhetővé teszi IP-kommunikációs és egységes vezeték nélküli hálózati megoldásainak mobil elérést támogató főbb funkcióit.


A kereskedelmi forgalomban már kapható Cisco Mobile Connect technológia révén a vállalati telefonmellékekre érkező hívásokat a felhasználók a nyilvános GSM hálózaton keresztül mobiltelefonjaikon fogadhatják. Az irodában tartózkodók Nokia vállalati okostelefonjai pedig a házon belüli WLAN-hálózatokra kapcsolódhatnak. A Cisco Mobile Connect segítségével a felhasználók az üzleti jellegű hívásokat egyetlen IP-telefonszámra irányíthatják, amely viszont többféle eszközhöz – például mobiltelefonhoz vagy asztali, illetve otthoni készülékhez – rendelhető, és így bárhonnan úgy dolgozhatnak, mintha irodájukban tartózkodnának.

A Ciscóval együttműködve a Nokia készülékeibe integrálja a Cisco Compatible Extensions vezeték nélküli ügyfélfunkcióit, saját kliensinterfészét pedig beépíti a Cisco IP-kommunikációs szoftverébe. A két megoldás együttese biztosítja, hogy a Nokia E-sorozatú okostelefonjaival – mint a Nokia E60, a Nokia E61 és a Nokia E70 – teljes mértékben ki lehet használni a Cisco úttörő és professzionális IP-kommunikációs, biztonsági, mobilitási, garantált szolgáltatásminőségi és hálózatfelügyeleti képességeit. Az együttműködés eredményeként a mobil üzleti felhasználók munkája gyorsabbá és eredményesebbé válik, hiszen a vállalati IP-kommunikációs és csoportmunka-alkalmazások széles körét érhetik el rendkívül biztonságosan mobil eszközeikről.

A Nokia E-sorozatú eszközei a Cisco CallManager és CallManager Express híváskezelő rendszerek telefóniás funkcióinak széles körét támogatják, köztük a hívásátkapcsolást, a gyorstárcsázást, több vonal kezelését és a konferenciahívásokat. Emellett páratlanul biztonságos hozzáférést nyújtanak az elektronikus levelezéshez és a vállalati intranethez, miközben egységes üzenetkezeléssel, szinkronizált határidőnaplóval, a hívásútvonal intelligens kijelölésével és más hatékonyságnövelő alkalmazásokkal segítik a felhasználó munkáját.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés