Connect with us

Hirdetés

technokrata

Képstabilizátoros 3 megapixeles kamerás mobil

Kütyük

Képstabilizátoros 3 megapixeles kamerás mobil

Az NTT DoCoMo legújabb mobiltelefonja ismét irigylésre méltó specifikációkat tudhat magáénak.


A keresztségben FOMA SH902i nevet kapott, kagylóformájú készülék folyadékkristályos kijelzője 2,4 colos képátlóval bír, 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, illetve 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). Az LCD érdekessége, hogy egyetlen gombnyomásra leszűkíthető a nézési szöge, ami például akkor jön jól, amikor a zsúfolt metrón nem szeretnénk, hogy a körülöttünk állók elolvassák a kijelzőn megjelenő üzeneteinket. A fényerőt egyébként egy fényérzékelő segítségével automatikusan a környezeti viszonyoknak megfelelően állítja a telefon.

A CCD szenzorra épülő digitális fényképezőgép segítségével maximum 3,16 megapixeles felbontású fotókat készíthetünk, természetesen autofókuszt használva. Mondanom sem kell, hogy a videófelvételi üzemmód sem hiányzik a készülékből, csak úgy, mint a képstabilizátor technológia. A videóhívásokhoz használatos belső kiegészítő kamera 0,1 megapixeles felbontású, a belső memória pedig miniSD memóriakártyákkal bővíthető.

A vörös, fekete, kék és fehér színekben kapható, Bluetooth képes FOMA SH902i alaphelyzetben 107 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 22 milliméter vastag, tömege pedig 129 gramm. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 500 órás készenléti időt, 140 perces beszélgetési időt, illetve 90 perces videóteleonálást tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés