Connect with us

Hirdetés

technokrata

The Sims 2 – mobiltelefonra is!

Kütyük

The Sims 2 – mobiltelefonra is!

Nem sokkal azt követően, hogy a The Sims 2 meghódította a személyi számítógépeket, most a mobiltelefonokon van a sor.


A népszerű játékot kiadó Electronic Arts munkatársai a napokban azt nyilatkozták, hogy a The Sims 2 mobil verziója hamarosan elkészül és decemberben megvásárolható lesz, vagyis karácsonykor akár már a telefonunkon is játszhatunk majd vele. A szoftver pontos árával kapcsolatban egyelőre nem nyilatkoztak a készítők.

˝A The Sims 2 vonzereje abban rejlik, hogy a játékot teljes egészében a játékos irányítja˝ – mondta Tim LeTourneau, a játék senior producere. A játékosok az általuk létrehozott és irányított Simek életét napról napra nyomon követhetik. LeTourneau szerint a játékosok igazán élvezik, hogy Simjeik életének minden örömét és bánatát átélhetik, kezdve az olyan nagy pillanatoktól, mint az első szerelem vagy egy új ház felépítése, egészen az olyan hétköznapi dolgokig, mint mondjuk a pizza rendelés. ˝A The Sims 2 egyik alapgondolata, hogy még a legunalmasabb, leghétköznapibb dolgokat is szórakoztatóvá és érdekessé tegye˝.

A The Sims 2005 februárjában ünnepelte ötödik évfordulóját. A 2000-ben megjelent játék pillanatok alatt felkerült a játéklisták élére és jelenséggé fejlődött a játékkultúrában. A The Sims PC-re fejlesztett játék, az alapjáték és kiegészítő csomagjai a 2000, 2001, 2002, és 2003-as év legsikeresebb PC játékai voltak, 17 különféle nyelven jelentek meg eddig. A The Sims az idők folyamán hét kiegészítő csomagot kapott. Ezek a következők: The Sims Livin´ Large, The Sims House Party, The Sims Hot Date, The Sims Vacation, The Sims Unleashed, The Sims Superstar, és The Sims Abrakadabra. A játék legfrissebb generációja, a 2004 szeptemberében kiadott The Sims 2 világszerte több mint 5 millió példányban fogyott eddig.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés