Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a Motorola ˝kavicsmobilja˝

Kütyük

Már kapható a Motorola ˝kavicsmobilja˝

A Motorola megkezdte az idei Cannes-i 3GSM Világkongresszuson debütált PEBL U6 mobiltelefon kereskedelmi forgalmazását.

Az eredetileg PEBL V6 nevet viselt készülék első körben Hongkongban jelent meg a piacon, még pedig mintegy 95 ezer forintos áron.


A Motorola PEBL V6 teljesen újszerű designja kicsit megtévesztő, ugyanis a készülékházban egy a Motorola V620-ra, vagy éppen a Motorola V550-re hasonlító belső lakozik, ami viszont ugyebár nem éppen vadonatúj fejlesztés.

A 87 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 20 milliméter vastag és mintegy 110 gramm tömegű telefon elsősorban hívófél kijelzésre szánt külső kijelzője hosszanti elrendezést kapott és 96×32 pixeles felbontással bír. A TFT technológiájú belső fő kijelző 176×220 pixeles felbontása, valamint 18 bites színmélysége (262 ezer színárnyalat) révén nem csak roppant részletgazdag, hanem egyben igen csak élettel teli képi világot biztosít.

A telefonkagylóba különleges ˝önműködő˝ mechanizmus van beépítve. Ennek segítségével a használó egy kézzel kezelheti és nyithatja ki a telefont, amelynek magas fényű fémborítása fokozza a készülék megjelenésének könnyedségét.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900, illetve 850/1800/1900 MHz) működésű Motorola PEBL U6 többek közt fejlett WAP böngészőt, MMS támogatást, IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) alkalmazást, Java szoftvereket, többszólamú csengőhangokat, VGA kamerát, 5 MB belső memóriát, valamint Bluetooth kontrollert és GPRS támogatást is kapott. A telefonból az EDGE kompatibilitás sajnos kimaradt, noha a Motorola eredetileg azt tervezte, hogy ez sem fog hiányozni a készülékből.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés