Connect with us

technokrata

Sony Ericsson W800i Robbie Williams Special Edition

Kütyük

Sony Ericsson W800i Robbie Williams Special Edition

A T-Mobile és a Sony Ericsson bejelentette, hogy október második felében jelenik meg a piacon a W800i zenetelefon speciális, Robbie Williams féle kiadása.


A készülék Németországban és Ausztriában október 21-én fog debütálni, a többi európai országban pedig előreláthatólag október 24-től lesz megvásárolható. A Sony Ericsson W800i Robbie Williams Special Edition telefonon gyárilag helyet kap a népszerű előadó ˝Don´t Stop Talking˝ című felvételének teljes, vágatlan verziója, két exkluzív háttérkép, valamint egy 20 másodperces videó, melyben betekinthetünk a kulisszák mögé.

A Sony Ericsson W800i az első termék, amely egyesíti egy mobiltelefon és egy Walkman – minőségi, digitális zenelejátszó – tulajdonságait 30 órányi akkumulátor élettartammal, valamint 2 megapixeles kamerával. Ráadásul mindezt egy keskeny, könnyű és ultrastílusos formatervezésű készülékbe csomagolva.

A Sony világhírű Walkman mobil zenei öröksége méltán teszi komoly versenytárssá a W800i-t a digitális zenelejátszók piacán – a hangminőség ugyanis kitűnő. A készüléket minőségi, sztereó fülhallgatókkal látták el. A W800 bizonyítottan kompatibilis az MP3 ipari standarddal és az AAC zenei fájlformátumokkal. A tárolási kapacitása is bőséges, minthogy a 0,5 GB Memory Stick Duo-val látták el, amely mintegy 150 zenei felvétel, vagy 10-12 teljes CD anyagának tárolására teszi képessé. A lejátszóra történő zenei letöltés a Disk2Phone szoftvernek köszönhető, amely a zenei CD-k gyors és kényelmes áttételét teszi lehetővé a telefonra számítógép segítségével. A gyűjtemény naprakészen tartása sem okoz problémát, mivel a szoftver segítségével könnyen tallózhatunk, válogathatunk, kereshetünk, áttölthetünk és törölhetünk a zenei fájlokban.

A készülék további előnye, hogy tömege kevesebb, mint 100 gramm, pedig a W800i 2 megapixeles kamerát is tartalmaz: automata fókusszal, fényerő-szabályozással, aktív lencsevédővel és digitális kamera interfésszel, amellyel bármilyen körülmények között kitűnő képek készíthetők. A W800i használati köre kibővíthető olyan hasznos kiegészítők segítségével, mint az MMC-60 zenei csatlakozóvezeték, amellyel a készülék egy sztereó hifi berendezéshez csatlakoztatható a műsorszámok lejátszása céljából, valamint a HCA-60 autós kihangosító, amely lehetővé teszi, hogy a zenét az autó hangszóróin keresztül hallgathassák.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin