Connect with us

technokrata

HP iPAQ kéziszámítógép újdonságok

Kütyük

HP iPAQ kéziszámítógép újdonságok

Az új HP iPAQ kéziszámítógépek a legfrissebb Microsoft Windows Mobile 5.0 operációs rendszert futtatják, és egyszerűbb navigálással illetve adateléréssel javítják a mobil kommunikáció, szórakozás és produktivitás színvonalát.

A stílusos, elegáns és megfizethető árú HP iPAQ rx1950 integrált vezeték nélküli megoldásokkal, valamint fejlett digitális zenei, videó- és fotófeldolgozási képességekkel rendelkezik.

A továbbfejlesztett HP iPAQ hx2000 sorozat a nagy teljesítményű, biometrikus ujjlenyomat-érzékelővel ellátott HP iPAQ hx2790, valamint a kényes információk védelmét ˝erős˝ adat- és eszközbiztonsági jellemzőkkel garantáló HP iPAQ hx2490 és HP iPAQ hx2190 modellekből áll. Az új HP iPAQ rx1950 és HP iPAQ hx2000 sorozat Microsoft Windows Mobile 5.0 operációs rendszerével a felhasználók egyszerűen kezelhetik fontos üzleti és személyes adataikat.

A szoftver tartós adattárolási (persistent storage) jellemzője még az akku kivétele vagy lemerülése esetén is megakadályozza az adatok, a beállítások és a telepített alkalmazások elveszését. A Windows Media Player 10 könnyedén boldogul a multimédiás fájlokkal: segítségével a felhasználó egyszerűen a HP iPAQ-ra szinkronizálhatja Windows PC-je zenei, videó- és fotóanyagait. Az integrált személyi információkezelő (Personal Information Manager, PIM) szoftver a határidőnapló, a címtár, a feladatkezelő és az e-mail jellemzők hatékonyságának javításával teszi még élvezetesebbé az új zsebgépek használatát. A HP iPAQ hx2110, hx2410 és hx2750 sorozat gépeihez már jelenleg is megvásárolható a Windows Mobile 5.0 frissítés közvetlenül a HP-tól.


HP iPAQ rx1950 integrált vezeték nélküli jellemzőivel a felhasználók egyszerűen fenntarthatják az internetkapcsolatot, és több feladatot végezhetnek el.
Főbb jellemzők:
-Integrált Wi-Fi (802.11b) – nagy sebességű vezeték nélküli hozzáférés az internethez, e-mail alkalmazásokhoz, zenei tartalmakhoz
-Maximum 33 MB szabadon felhasználható memória
-Secure Digital bővítőhely a tárkapacitás és funkcionalitás bővítéséhez
-Kivehető/újratölthető lítiumionos akkumulátor – folyamatos tápellátás
-Kompakt kialakítás, kis tömeg (125 gramm).

A magas szintű eszköz- és adatvédelmet nyújtó HP iPAQ hx2000 sorozatú Pocket PC-k a teljesítmény, a csatlakoztathatóság és a bővíthetőség optimális kombinációját képviselik.
Főbb jellemzők:
-˝Erős˝ biztonság: biometrikus ujjlenyomat-olvasó a felhasználói hitelesítéshez (a HP iPAQ hx2790 modellnél), CREDANT-technológiákra épülő HP ProtectTools megoldás a hozzáférés-szabályzáshoz és az adattitkosításhoz (valamennyi modellnél)
-Nagy teljesítményű processzorok és 144 MB szabadon felhasználható memória
-A hx2490 és hx2790 sorozat integrált Wi-Fi technológiája az irodai, otthoni illetve a Wi-Fi hotspotokon keresztül létesített csatlakozást is támogatja
-A beépített Bluetooth technológiával a felhasználó vezeték nélkül csatlakozhat más Bluetooth-képes eszközökhöz
-Két bővítőhely (Compact Flash Type II és Secure Digital) a tárolókapacitás és a funkcionalitás rugalmas bővítéséhez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin