Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-S500i: 2 megapixeles kagylómobil

Kütyük

Samsung SGH-S500i: 2 megapixeles kagylómobil

A Samsung hamarosan egy páratlanul nagy tudású, kagylóformájú mobiltelefonnal fog előrukkolni.


A Samsung SGH-S500i típusjelzésű újdonság külsőre komoly hasonlóságot mutat a korábban bejelentett SGH-E720-as és SGH-E730-as modellekkel, ettől függetlenül azonban teljesen új fejlesztésnek számít. A dél-koreai székhelyű gyártó lényegében mindenből a legjobbat pakolta bele a készülékbe, az egyetlen fájó pont talán az, hogy a telefon nem használható a harmadik generációs (3G) hálózatokban.

A széthajtható kialakítású Samsung mobil külső részén teljesít szolgálatot a többek közt vakuval is ellátott digitális fényképezőgép modul, mely egyrészt 2 megapixeles felbontású fotókat, másrészt pedig videóanyagokat is képes rögzíteni.

A nagyméretű folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontású, és 18 bites színmélységének köszönhetően nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalattal rendelkezik.

A Samsung SGH-S500i-nek ezenkívül zenelejátszás terén sincs szégyenkezni valója: az MP3 és AAC kompatibilitás már-már önmagától értődik, ezenkívül nem mehetünk el szó nélkül a kívül elhelyezett dedikált zenegombok mellett sem.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az i-mode támogatású SGH-S500i Bluetooth kompatibilis lesz, illetve, hogy memóriakártyákat lehet-e majd beletenni. A készülék ára a brit O2 operátornál várhatóan 250 font, vagyis mintegy 90 ezer forint lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés